DistansData

Om DistansData

DistansData Webbyrå är en leverantör när det gäller e-handelslösningar på e-handelsplattformen osCommerce, och har levererat e-butiker och hemsidor sedan 2004. DistansData är en fullservicebyrå som bl.a erbjuder e-butik och hemsida till en fast låg engångskostnad. Om du inte har webbhotell och domänadress så kan vi hjälpa dig med det via vår samabetspartner Levonline. Om du redan har webbhotell och domänadress som du vill använda så kan du få din e-butik installerad där om du vill.

Distansdata erbjuder en billig lösning

En av distansdatas stora fördelar är att lösningen är väldigt billig. Lösningen bygger på en öppen plattform vilket gör att du kan installera tillägg och andra saker själv.

Om distansdata

DistansData är en fullservicebyrå som bl.a erbjuder e-butik, webdesign, och publiceringsverktyg till en fast låg engångskostnad. DistansData riktar sig till små och medelstora företag men även till organisationer och privatpersoner som vill få lite mer för pengarna.

Det DistansData erbjuder är personlig och snabb service och då även kvällar och helger.

Affärsidé

DistansData ska hjälpa kunderna till en billig men ändå proffesionell Internetnärvaro, DistansDatas låga priser baserar sig på att få ett långvarigt samarbete med alla kunderna.

Ägarens namn: Jari Viirelä

Mest besökta plattformarna just nu