Om oss

Vilka vi är

E-handelsplattformar.com har funnits sedan 2014 och samlar information om de olika plattformarna som verkar på den svenska marknaden. Vårt mål är att ge er en god inblick i olika e-handelsplattformar så att ni har det underlag ni behöver för att utvärdera det som passar er bäst. Med denna sida hoppas vi att ni ska få en snabb överblick i alla de e-handelsplattformar som finns tillgängliga och även ge er så mycket bra information som möjligt om dem.

Sidan drivs av anställda på Vendre och strävar alltid efter att vara transparenta och opartiska. Dessutom publicerar våra experter inom e-handel och e-handelsplattformar nya artiklar och guider här för att hjälpa er till ett lyckat byte av, eller start av en ny, e-handelsplattform.

 

Hur vi samlar informationen

Vi tar alltid in information från förstahandskällor, alltså direkt från bolaget som vi skriver om i det fall de vill vara med och bidra. Detta för att ge en transparent inblick i var och en av våra publicerade e-handelsplattformar.

I grunden kopieras informationen direkt från bolagets hemsida och vi kontaktar även bolagen för att de ska få möjlighet till att korrigera.

Vi har även premiumversioner av sidorna som erbjuds plattformarna. I dessa får de mer möjligheter att publicera information. Är ni ett bolag som driver er egna e-handelsplattform? Kontakta oss om ni vill ändra eller uppdatera er information, eller påbörja er premiumsida på e-handelsplattformar.se.