Webbfabriken

Om Webbfabriken

Webbfabriken har funnits i 18 år

"Webbfabriken® startades 2002 med ambitionen att hjälpa andra företag att lyckas med sin webbsatsning genom att bistå med hjälp inom IT och säkerhet. Vi är specialister inom IT-säkerhet och har ett långt förflutet inom området. Tack vare våra specialistkunskaper producerar vi alltid stabila och säkra webbplattformar, e-handelslösningar och säkra webbplatser på bästa sätt. En av våra grundstenar är att ni ska lita på oss och att det vi gör görs på bästa sätt som idag är möjligt.

Webbfabriken® syns och är verksamma i olika media och events. Genom att vi prioriterar våra befintliga kunder framför nya står vi alltid till kundernas förfogande. Vi strävar inte efter att växa snabbast eller bli störst utan fokuserar på att ta hand om våra kunder på bästa sätt och ser alltid till att vara tillgängliga när kunderna behöver vår hjälp."

“Jag grundade Webbfabriken med ambitionen att med våra specialist- och expertkunskaper erbjuda denna kompetens till små som stora företag. Nu 17 år senare kan vi konstatera att vi lyckats över vår förväntan och får allt fler kunder runt om i världen som fått upp ögonen på vår breda kompetens och vilja att hjälpa till. Våra kunder är de som ställer extra stora krav på säkerhet, kunskap, personlighet och tillförlitlighet.”
/Robert Ikenberg, CEO

Mest besökta plattformarna just nu