Varför välja Vendre?

”Vi ska bli Sveriges bästa e-handelsplattform”

Vendre är en standardiserad e-handelsplattform där du kan bygga din dröm-webbshop och som sedan hjälper ditt bolag att växa.

Vi menar att Sveriges bästa e-handelsplattform kan hanteras av den minst tekniska personen på hela bolaget. Den är standardiserad och därför inte bara enkel att växa med, utan den hjälper också e-handlaren att hitta kunder och sälja mer. Vi tror att Sveriges bästa plattform har fantastiska integrationer och att den utvecklas hela tiden.

För dig passar Vendre

Omsättning: 1 - 500 Mkr
Brands
För dig som säljer B2B/B2C kombinerat

Kundexempel

Image of first customer review

"En stabil och väl genomtänkt plattform från grunden upp gör plattformen lika enkel att arbeta med som teamet på Vendre."

Image of first customer review

Med integration till Order Nordics robotlager och en tydlig e-handel för alla deras företagskunder kan de skala på riktigt med Vendre som plattform.

Varför Vendre? 

Time to market
Standardiserad plattform
Kraftfullt B2B stöd
Internationell försäljning

Paket och priser

Core
0 kr
/mån
Grunden för dig som vill börja sälja online med administration, inbyggt PIM, integrationsmöjligheter med API eller filer. Allt för hantera din butik.
CMS
1995 kr

/mån

Ett användar- och konverteringsvänligt CMS. Tillgång till vårt drag & släpp verktyg för att arbeta med levande content och design.
B2C
995 kr
/mån
För dig som vill sälja direkt mot konsument med alla viktiga funktioner.
B2B
2 995 kr
/mån
För dig som vill sälja mer direkt mot företagskund med alla viktiga funktioner.

Kontakt

Vendre
Saltmätargatan 5
113 56 Stockholm
Vendre AB

Saltmätargatan 5, 113 56 Stockholm

sales@vendre.se

08-5000 70 55

Blogg och trender

SEO för e-handel

SEO för e-handel

I denna guide har vi samlat ett flertal tips och intressant information om SEO för dig som driver e-handel. Artikeln är menad att fungera som en kort handbok och vägledning i strategiskt och operativt arbete med SEO, så ditt företag syns på Google!

Läs mer
B2B E-handel

B2B E-handel

Säljer ni till andra företag och funderar om e-handel är rätt alternativ för er försäljning? Så här ser det ut på marknaden för B2B inom e-handel.

Läs mer
Byta plattform

Byta plattform

Har ni en e-handel idag men en plattform som bromsar tillväxten? Då är det dags att byta e-handelsplattform, och det är lättare än du tror!

Läs mer