Om Prestaworks

"Prestaworks AB grundades i Västerås, år 2008 av Joel Bahar och Daniel Westerberg. Sedan dess har verksamheten utfört dedikerad utveckling mot e-handelsplattformen PrestaShop på daglig basis. Vi har även lång erfarenhet av andra applikationer och utför skräddarsydda uppdrag på t.ex. WordPress mot specifika förfrågningar. Tillsammans innehar vårt kontor över 50-års erfarenhet av webbutveckling i olika former.

Lång erfarenhet

Vi som jobbar på Prestaworks anser det viktigt att våra kunder vet vilka vi är och vad vi arbetar med, tydlighet är A och O i vår dialog med dig som kund.
 
Prestaworks AB (org.nr. 556786-1561) med säte i Västerås, tillhandahåller e-butiker med Prestashop som grund. Vi erbjuder även andra tjänster så som Hosted Server Backup, Hosted Exchange, Hosted Sharepoint, Lagringskonton, Online-backup, etc.
 
Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat ett stort antal moduler till PrestaShop som gör det enklare att administrera Prestashop, öka din försäljning och på annat sätt underlätta din vardag.
 
Vår målsättning är att erbjuda ett prisvärt paket med webbhotell och färdig lösning för e-handel. Vår förhoppning är att vi ska kunna erbjuda små och medelstora företag en effektiv lösning för deras marknadsföring på internet utan att initialkostnaden är för hög.
 
Priset tillsammans med vår höga serviceanda är våra två främsta konkurrensmedel.
Vi har levererat moderna e-handelslösningar baserat på PrestaShop sedan 2008, till över 1000 kunder, världen runt."

Mest besökta plattformarna just nu